Drahá technika


Mám ráda kvalitní mobilní telefony. Pokaždé, když třeba nemohu mít mobilní telefon u sebe, tak jsem opravdu hodně nervózní, proto jsem si také pořídila krásná sluchátka k mobilnímu telefonu. Ani nevíte, jak mě potom naštvalo, když to vůbec nešlo spárovat s mým mobilním telefonem. Mě se potom doma smáli, protože jsem si prý koupila jenom levná sluchátka za pár stovek a mobilní telefon za několik tisíc korun. Tohle je sice pravda, ale zase jsem nechtěla tak moc utrácet. Sice mám ráda techniku, ale za techniku nechci utrácet moc peněz. Jediné, co jakou techniku utrácím hodně peněz je mobilní telefon, jinak určitě ne.

Budu si kupovat nový notebook.

Sluchátka jsem si koupila myslím za tři stovky a myslela jsem si, že tohle bude stačit, bohužel to nestačilo. Proto jsem si řekla, že nejlepší je, když lidé také si uvědomí, když mají nějakou drahou techniku a potom si chtějí k tomu pořídit nějaký technický doplněk, tak také, aby to k sobě pasovalo, aby se to dalo spárovat nebo synchronizovat. Mám také jednu kamarádku, která je zase úplný blázen také do techniky, ale zase musím to opravdu nejkvalitnější tablet a taky počítač. Koupila si počítač od jablíčka. Určitě víte, jaký počítač myslím, je to možná spíše takový MacBook nebo notebook nebo něco podobného, ale je to opravdu perfektní technika.

Mám ráda kvalitní techniku.

Já mám takovýto mobilní telefon od této značky, ale vůbec bych nevěděla, že mají také takhle kvalitní počítače. Já ještě mám teprve nový počítač, ale úplně jiné značky, ale jsem s ním také maximálně spokojená, akorát trošku lituji, že jsem si také nepořádně nepořídila opravdu kvalitní notebook, protože tento notebook, i když je mám teprve rok, tak se hodně zasekává a přijde mi takový nekvalitní a že má také málo funkcí. Ještě si do toho budu muset pořídit nějaký antivirový program, protože bez toho se nedá pracovat. Už kolikrát jsem měla v počítači a notebooku nějaké viry a bylo složité to odstranit. A hlavně to bylo drahé.